До септември месец сайтът ще бъде използван за целите на QA курса и поръчки няма да се приемат.

Често Задавани Въпроси

Може да поръчате през сайта, с или без създаване на профил. Може да поръчате и по телефона.

Плащанията се извършват само с наложен платеж.

Отказването на поръчка може да се стане по телефона, ако още не е била обработена.

Във всяка пратка ще имате формуляр който трябва да попълните и да изпратите стоката в оригиналната опаковка обратно. Повече информация за връщането ще намерите в същият този формуляр. Ако сте загубили вашият формуляр, може да го свалите от тук. Ще ви бъдем благодарни ако се свържете с нас по телефона за да ни уведомите за проблема, преди да изпратите стоката. След получаването на пратката ще се свържем с вас за да потвърдим получаването и да ви уведомим кога парите ще ви бъдат преведени.

Ако искате да променяте нещо в комплекта, трябва да го опишете в бележките към поръчката и наш асистент ще се свърже с вас ако има нужда.

Ако искате да промените нещо, във вече направена поръчка, свържете се с нас по телефона, и ако поръчката все още не е изпратена ще бъде променена.

Цената на комплекта ще бъде коригирана спрямо промяната.

 

Моля свържете се с нас отностно каквито и да е въпроси свързани с експлоатацията на предлаганите от нас комплекти.

Разбира се, свържете се с нас за справка и цена.

Всеки един комплект е ръчно събран и опакован, което гарантира качествето му. Всеки комплект пристига при вас запечатан с лепенка гарантираща, че не е отварян и разопакован. Всяка пратка ще бъде изпращана с опция преглед. При наличие на несъответствия и повреди можете да се свържете с нас и/или върнете пратката в 30 дневен срок.

Винаги се опитваме да доставим поръчаните комплекти в рамките на следващия работен ден, но в зависимост от складовите наличности и от часа на поръчката тя може да бъде обработена с известно закъснение. Ако закъснението е повече от три работни дни, наш асистент ще се свърже с вас за да ви уведоми за забавянето.

За поръчки над 200 лева доставката е безплатна до офис на Еконт. За поръчки под 200 лева доставката е за сметка на купувача. На сайта е интегриран калкулатор на Еконт, който може да използвате за да изчислите точната цена на доставката. За района на град Ямбол може да организираме лично предаване.

Ако имате нужда от нещо което не предлагаме в момента, моля свържете се с нас за да опишете от какво имате нужда. След събиране на съответната информация ще се свържем отново с вас за да ви предложим цена на желания от вас комплект.

Фирма “ЯМБОЛ КОМПЛЕКТ” ЕООД е със седалище адрес гр. Ямбол, ж.к. Възраждане, бл. 47, ап. 2. ЕИК на фирмата е 206301867.

Свържете се с нас

+359898857302

sales@kkt.bg

гр. Ямбол, ж.к. Възраждане, бл. 47, вх. А, ап 2