До септември месец сайтът ще бъде използван за целите на QA курса и поръчки няма да се приемат.

Кои сме ние?

Удобното качество...

В предлаганите от нас комплекти ще намерите идеалното съотношение цена-качество. Всеки комплект, които ще намерите на нашия сайт е създаден или проверен лично от наш сътрудник.  Предоставяме възможност за всевъзможни промени в броя или вида на компонентите по заявка на клиента.  Ние целим да ви помогнем да посрещнете нуждите си с минимално усилие. За да постигнем това, се ръководим от следните принципи:

– Опитваме се да ползваме снабдители и производители от България, или близките до нас страни с цел подпомагане на местния бизнес и намаляване на влиянието върху околната среда.

– Целим да осигурим максималко добри условия на труд и заплащане на тези които създават нашите компекти за вас.

– Предлагаме по-ниски цените от тези които можете да получите в магазините на дребно.

– Спестяваме ви време и пари като ви предлагаме комплекти, които да задоволят вашите нужди.  Така  винаги ще имате под ръка това от което имате нужда.

– Надяваме се да останете доволни от обслужването и цените които предлагаме и да ни препоръчате на ваши приятели и познати.

Приемаме всякакви идеи за подобряване на предлаганите комплекти. Ако имате нужда от комплект с различни от предлаганите размери, съдържание или от различно естество, не се колебайте да се свържете с нас.